Cégfilozófia

Megbízhatóan, zölden, felelősen

Minden nap azon dolgozunk, hogy épített környezetünkben a végfelhasználók otthonosan érezzék magukat, hogy az épületek fosszilis eredetű energiafelhasználását minimalizáljuk, és az új, innovatív technológiák alkalmazásának köszönhetően környezetbarát épületek születhessenek.
Legyen szó akár a tervezéshez vagy kivitelezéshez tartozó projektmenedzsmentről, műszaki ellenőrzésről illetve ingatlanfejlesztéshez kapcsolódó tanácsadásról, tevékenységünk során szem előtt tartjuk a környezettudatos törekvéseket.

Megbízhatóan, zölden, felelősen.

 

Alapítók

 

Jakab Dávid MRICS

Szeretem megfigyelni és megérteni a környezetünkben zajló eseményeket. Tudom, hogy a változásokat módunkban áll alakítani és befolyásolni. Így a feladatunk, hogy épített környezetünket oly módon fejlesszük, hogy abban örömmel élhessünk és azt hosszú távon működtethessük.

 

 
 

Hintenberger Zsolt MRICS, PMP

Hiszem, hogy az ingatlanpiac képes új megközelítések és korszerű technológiák alkalmazásával a társadalmi és a környezeti igényeket figyelembe véve élhetőbbé és fentarthatóvá változtatni az életterünket. Az új technológiák és leginkább az új gondolatok arra valók, hogy a régi rutinokat megváltoztassuk és értéket teremtő módon dolgozzunk.